Η σφοδρότητα με την οποία χτυπά η κακοκαιρία «Ελπίδα» την Αττική έχει «παραλύσει» την πρωτεύουσα, ενώ από το πρωί επικρατεί χάος στην Αττική Οδό, με την έντονη χιονόπτωση να έχει εγκλωβίσει εκατοντάδες οδηγούς για πολλές ώρες.
Η ταλαιπωρία είναι πολύωρη με πολλούς οδηγούς να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους για περισσότερες από 5 ώρες ενώ το κυκλοφοριακό κομφούζιο, πέραν της χιονόπτωσης, έγινε εντονότερο όταν δίπλωσαν δυο νταλίκες στο ύψος του Γέρακα, στην έξοδο 18, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δυο ρεύματα.
Φυσικά, η κατάσταση στην Αττική οδό δεν… πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι με τον δικό τους… μοναδικό τρόπο σχολίασαν τα τεκταινόμενα.
Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.