Ράντονιτς: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Final Four»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να πάνε στο Final Four.
Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε δύσκολα την Τσεντεβίτα Ολίμπια για την Αδριατική Λίγκα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (27/1, 21:00) στο ΣΕΦ.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Σλοβένους, αναφέρθηκε στους Ερυθρόλευκους, χαρακτηρίζοντάς τους μεγάλη ομάδα και πως μπορούν να βρεθούν στο Final Four της φετινής σεζόν.
Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:
«Στην κατάστασή μας, πραγματικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για προσδοκίες ή για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι.
Ακόμη και πριν από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ανέφερα πως το ζητούμενο για εμάς στον Ερυθρό Αστέρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε έπειτα από τη μακρά αποχή (σ.σ. λόγω Covid-19). Είχαμε το ματς με τη Βιλερμπάν, έπειτα εκείνο με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.
Για τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει κανείς μόνο θετικά. Μια μεγάλη ομάδα, που παίζει εξαιρετικά κι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος, ότι μπορεί να πάει στο Final 4.
Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δηλαδή, το πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.