Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την μέρα που σημάδεψε τη ζωή της.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και αποκάλυψε που ήταν όταν έμαθε για την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
«Βέβαια κάναμε παρέα με τον Νίκο, βγαίναμε. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι ότι έκανα γύρισμα για ένα σίριαλ του Mega και κάποιος μπαίνει μέσα στο πλατό και λέει «Σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο». Παθαίνω σοκ και αρχίζω και κλαίω. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω το γύρισμα, σηκώθηκα κι έφυγα, δεν μπορούσα», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
«Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον Νίκο. Ήταν ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, ένα ευγενέστατο πλάσμα, μια ψυχούλα», σημείωσε η ηθοποιός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας