Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ορφανός για #MeToo: «Δεν μπορεί να καταγγείλει ένας ηθοποιός για λογαριασμό άλλου»

Νίκος Ορφανός για #MeToo: «Δεν μπορεί να καταγγείλει ένας ηθοποιός για λογαριασμό άλλου»

Ο Νίκος Ορφανός ανέφερε ότι μία από τις συναδέλφους του που είχε καταγγείλει δημόσια περιστατικό κακοποίησης τους το είχε αναφέρει στο παρελθόν.

Στην παρέα του «Τι Λες Τώρα!» ήταν ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος αναφέρθηκε στο #MeToo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Θεωρώ ότι ο κλάδος μας στάθηκε με μεγάλο θάρρος σε αυτά τα περιστατικά. Τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες, τώρα μάθαμε να μη φοβόμαστε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει κάτι ποινικά κολάσιμο που έχει συμβεί σε τρίτο και δεν το κατήγγειλε. Αν έχει συμβεί στον ίδιο και δεν το καταγγέλει, θα έχει προφανώς τους λόγους του», είπε ο ηθοποιός.

«Είναι πολύ ευαίσθητα τα όρια. Μπορεί να είσαι μάρτυρας σε θίασος που ο σκηνοθέτης ή ο συνάδελφος να έχει φερθεί κακοποιητικά σε συνάδελφο. Αυτό δεν μπορώ να το καταγγείλω για λογαριασμό σου εάν δεν θες εσύ να βγει παραέξω. Είμα υποχρεωμένος να το σεβαστώ».

Ο Νίκος Ορφανός ανέφερε ότι μία από τις συναδέλφους του που είχε καταγγείλει δημόσια περιστατικό κακοποίησης τους το είχε αναφέρει στο παρελθόν. Επιπλέον, είπε πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάποιος μπορεί να γνωρίζει ποινικά αδικήματα και δεν έχει βγει να μιλήσει γι’ αυτά δημόσια.

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024