Ο εθνικός τελικός της Ισπανίας για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, δηλαδή το Benidorm Fest 2022, πραγματοποιήθηκε εχθές στη Βαλένθια και νικήτρια ήταν η 30χρονη Chanel με το τραγούδι «SloMo», καλά μέχρι εδώ;!
Οι «ντετέκτιβ» του Twitter όμως διέκριναν πολλές ομοιότητες στη σκηνική εμφάνιση της Ισπανίδας ερμηνεύτριας με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2018 με το τραγούδι «Fuego», καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
chanel es un intento de replicar eleni foureira i said what i said #BenidormFest
Η Chanel, που έχει κουβανική καταγωγή, με το τραγούδι «SloMo» συγκέντρωσε συνολικά 96 βαθμούς αφού επικράτησε στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, ήταν δεύτερη στη δημοσκοπική επιτροπή και τρίτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.