Τα κορίτσια στην ομάδα των Διάσημων είχαν πάει στο ποτάμι για μπάνιο, ωστόσο η Ναυσικά κάθισε πάνω σε ένα κλαδί, το οποίο ήταν σπασμένο και βρέθηκε μέσα στο νερό με συνοπτικές διαδικασίες
«Νομίζω πως αντί για βασίλισσα της ζούγκλας, πλέον θα με φωνάζουν βασίλισσα της ατσουμπαλιάς. Είμαι η πιο ατσούμπαλη, πέφτω παντού και σκοτώνομαι. Σκοτώνομαι στο κιτ, σκοτώνομαι στα κλαδιά, σκοτώνομαι στο ποδόσφαιρο. Αφήστε το. Κλάψτε με από τώρα, δεν θα γυρίσω ποτέ στην Ελλάδα. Κάπου εδώ θα με χάσετε στον Άγιο Δομίνικο», είπε στην κάμερα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας