Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννίκης: «Τεράστια απογοήτευση»

Γιαννίκης: «Τεράστια απογοήτευση»

Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε λόγο για τεράστια απογοήτευση ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει όλη την εβδομάδα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε για τρίτη σερί φορά εντός έδρας και μετά το ματς με τον Βόλο ο Αργύρης Γιαννίκης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που είχε να διαχειριστεί όλη την εβδομάδα, αλλά και στις ευκαιρίες που σπατάλησαν οι παίκτες του.

Όσα είπε ο Γιαννίκης:

«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες, με χαμένο πέναλτι. Όμως από μία στατική φάση δεχθήκαμε ένα γκολ. Γυρίσαμε πάλι πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλό παιχνίδι. Φάνηκε ότι κάποιοι παίκτες που πέρασαν κοροναϊό είχαν επηρεαστεί. Και πάλι από στατική φάση, πέναλτι, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Τρίτο ματς που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εντός έδρας και είναι τεράστια απογοήτευση.

Ελειπαν παίκτες σήμερα. Εχουμε τραυματίες, κοροναϊούς. Είχε παίκτες η ΑΕΚ να παίξει βέβαια ποδόσφαιρο. Πρέπει σε κρίσιμα ματς του παιχνιδιού να βάζεις γκολ, αλλά και πάλι δε δικαιολογείται να δέχεσαι γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024