Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
weather-icon 12o
Τζέιμι Ντόρναν – «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ντυμένος γυναίκα»

Τζέιμι Ντόρναν – «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ντυμένος γυναίκα»

O ηθοποιός δεν κρύβει την τεράστια αδυναμία που έχει στις ... γυναίκες της ζωής του και είναι πολλές!

Ο Τζέιμι Ντόρναν παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο διάσημο show της Έλεν ΝτεΤζενέρις και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια με τις αδερφές του, όσο και στην ζωή του τώρα πια με τις τρεις κόρες του.

Όπως εξήγησε: «Έχω δύο αδερφές. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, με έντυναν συνέχεια με φορέματα, μου έβαζαν βλεφαρίδες και έντονα κραγιόν, με είχαν σαν μία «κούκλα» και με μεταμόρφωναν σε γυναίκα».

Ύστερα συμπλήρωσε πως το ίδιο έμαθε κι εκείνος στις τρεις κόρες του.

«Μου το πέρασαν κι εγώ το πέρασα στα κορίτσια μου. Κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά όχι η μία στην άλλη. Το κάνουν σε εμένα. Οπότε, τα τελευταία 39 χρόνια είμαι μία drag (queen) στην πραγματική μου ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
Απόρρητο