Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έξαλλος με τον καθηγητή στο Ίλιον ο παρουσιαστής
Τη θέση του για το περιστατικό με τον καθηγητή που σχολίασε αρνητικά μαθητή του, που πήγε ντυμένος με φούστα, εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
- «Αποφασισμένη να αλλάξει την κοινωνία» η Ζιζέλ Πελικό - Κοντά στην ολοκλήρωση η εκδίκαση της υπόθεσης
- «Θαρραλέα απόφαση» η έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης του ΔΠΔ κατά Νετανιάχου, Γκάλαντ, λέει ο Ερντογάν
- Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Σούρα: Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του (εικόνες)
- «Έπαθε κάτι το παιδί μου;» - Ο διάλογος του αστυνομικού με τον γιατρό πριν μάθει για τον καρκίνο
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με την είδηση ότι καθηγητής σε σχολείο στο Ίλιον «επιτέθηκε» λεκτικά σε μαθητή της Α΄ Γυμνασίου, επειδή εμφανίστηκε φορώντας φούστα.
Οι συμμαθητές του θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για το προσβλητικό σχόλιο που έκανε (φέρεται να τον αποκάλεσε «ντροπή της κοινωνίας») και μία ημέρα μετά τα αγόρια πήγαν στο σχολείο ντυμένα με φούστες και φορέματα, ενώ τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες.
Το πρωί της Παρασκευής (4/2) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να εκφράσει τη δική του θέση πάνω στο θέμα, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2.
Ο παρουσιαστής εξέφρασε την οργή του και τόνισε ότι πρέπει όλοι να ξεκολλήσουν από την εμφάνιση και να κοιτάξουν την ουσία.
Είπε χαρακτηριστικά
«Εσύ που είσαι καθηγητής, πραγματικά πιστεύεις ότι η διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει σε αυτή την ηλικία να βάλει φούστα και είναι δικαίωμά του να φορέσει ότι θέλει το 2022. Να δεχθώ ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε κάτω να το συζητήσουμε ή κάτι να μη σου αρέσει γιατί σε καταλαβαίνω πόσο χρονών είσαι, πόσα πράγματα μπορεί να έχουν γίνει μέσα στο μυαλό σου. Αυτή ήταν φράση; Ακόμη κι αν έχεις μια απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να μιλήσετε, να πείτε δυο κουβέντες. Και στο τέλος, τι σε αφορά εσένα;
Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε ή χλεύασε κανέναν για να επέμβεις; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ’ ότι φαίνεται, που δεν σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ότι θέλει. Αν κάτσουμε και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, πόσους από αυτούς θα θέλαμε σήμερα να τους δούμε; Για έναν στους δέκα θα χαιρόμουν. Η επιτυχία ενός εκπαιδευτικού είναι όταν τον βλέπουν τα παιδιά συνταξιούχο να χαίρονται να τον χαιρετούν και όχι να λένε τον μαλ@κα που είχα. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση και μείνετε στην ουσία».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις