Η κακοκαιρία «χτύπησε» και την Τήνο, ενώ πλοίο δυσκολεύτηκε να αναχωρήσει από το νησί. Μάλιστα, κινδύνεψε καβοδέτης που τον παρέσυρε πελώριο κύμα, αλλά ευτυχώς τον βοήθησε συνάδελφός του.
Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Forecast Weather Greece, φαίνεται ένα καράβι τη στιγμή που είναι έτοιμο να αναχωρήσει από το λιμάνι του νησιού των Κυκλάδων.
Την ώρα που οι τρεις καβοδέτες επιχειρούν να βγάλουν τον κάβο του πλοίου, ένα δυνατό κύμα χτυπάει την προβλήτα και ρίχνει κάτω τον έναν καβοδέτη. Ένας από τους συναδέλφους του σπεύδει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.
Το βίντεο αποδεικνύει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά που έχουν να κάνουν οι καβοδέτες, ειδικά τις μέρες που φυσούν δυνατοί άνεμοι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.