Το μοντέλο και παρουσιάστρια γίνεται 34 χρόνων και θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Αμερική όπου και βρίσκεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξύπνησε ιδιαίτερα κεφάτη και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα γενέθλια της.
Μέσα από το μπάνιο, φορώντας ένα λευκό, αμάνικο φανελάκι και έτοιμη να πλύνει τα δόντια της ποζάρει και τρελαίνει το Instagram.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και κυρίως με τον κολλητό της και hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο.
«Έτοιμη να κάνω ζαβολιές για τα γενέθλιά μου», γράφει στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας προϊδεάζει ότι κάτι ετοιμάζει με την παρέα της για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.