Την εξαιρετική πορεία του τελευταίου διαστήματος συνέχισε η Έλτσε που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέρε Μίγια επικράτησε με 3-1 της Αλαβές και έφτασε τα πέντε σερί ματς χωρίς ήττα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πλέον 11 ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται στην προτελευταία θέση.

Η Αλαβές ήταν αυτή που προηγήθηκε όταν στο 19ο λεπτό ο Ριόχα έβγαλε σέντρα και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ο Χοσέλου έκανε το 0-1. Η Έλτσε πίεσε για την ισοφάριση, είχε δύο πολύ καλές στιγμές με Μίγια και Μπογέ, αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Μίγια έκανε το 1-1 με σουτ από κοντά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Η ανατροπή ήρθε στο 58′ όταν ο Μοχίκα έβγαλε σέντρα και Μίγια με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1. Στο 86′ ήρθε και το 3-1 με τον Φιδέλ να σκοράρει μετά από ασίστ του Μπογέ και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

ΕΛΤΣΕ: Έντγκαρ, Παλάσιος, Βερδού (85′ Γκονζάλες), Μπίγας, Μοχίκα, Τέτε Μορέντε (90′ Γκούτι), Μασκαρέλ, Γκουμπάου, Φιντέλ, Μπογέ (90′ Χοσάν), Μίγια (72′ Καρίγιο)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Αγκιρεγκαμπίρια (54′ Τενάλια), Λαγκουάρντια, Λεζούν, Ντουάρτε, Πίνα, Εσκαλάντε (87′ Γκουϊντέντι), Τζέισον (73′ Μέντες), Ριόχα, Χοσέλου (54′ Βαγιέχο), Ντε Λα Φουέντε (74′ Πέρε Πονς)