Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Ευρώπης για την Κολωνία, «βύθισε» ακόμη περισσότερο τον Μαυροπάνο η Άιντραχτ

Νίκη Ευρώπης για την Κολωνία, «βύθισε» ακόμη περισσότερο τον Μαυροπάνο η Άιντραχτ

Σπουδαίο «διπλό» με 3-2 πήρε η Άιντραχτ στην έδρα της Στουτγκάρδης, με την ομάδα του Μαυροπάνου να μένει για έκτο σερί ματς δίχως νίκη – Τα αποτελέσματα της Bundesliga

Μεγά λη νίκη με σκορ 3-2 στην έδρα της Στουτγκάρδης πανηγύρισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία παραμένει σε… τροχιά Ευρώπης και Champions League (στο -3 από την 4η Ουνιόν Βερολίνου).

Τα γκολ της νίκης για την Άιντραχτ πέτυχαν οι Εντικά (7′) και Χρούστιτς (47′, 77′), ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισαν προσωρινά οι Άντον (42′) και Κάλαϊτζιτς (70′).

Όσον αφορά την Στουτγκάρδη, η ομάδα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου παρέμεινε για έκτος σερί ματς στην Bundesliga δίχως νίκη, ενώ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 18 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα ματς που τελείωσαν πριν λίγο, σημαντικές νίκες για την ευρωπαϊκή έξοδο πέτυχαν Κολωνία και Μάιντζ κόντρα σε Φράιμπουργκ και Χόφενχαϊμ με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα.

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου και κατέκτησε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Ισόπαλο 1-1 ήρθε το παιχνίδι μεταξύ της Αρμίνια Μπίλεφελντ και της Γκλάντμπαχ.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024