Χρήστος Βέργαδος: Συνταγή για μους λευκής σοκολάτας με κόκκινα φρούτα
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για μους λευκής σοκολάτας από τον Χρήστο Βέργαδο
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Χρήστος Βέργαδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Ακολουθήστε τις οδηγίες του pastry chef και καλή σας όρεξη!
Δείτε το βίντεο
- O Θοδωρής Ζουμπουλίδης σε κάθε υπαρξιακό τέλμα βλέπει μια αρχή
- Εργασία: Με τι δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι – Οι μεγαλύτερες ανησυχίες τους
- Πριν έξι μέρες είχε εξεταστεί από ψυχίατρο ο Γάλλος – Είχε κρίνει ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία
- Ο Γ’΄Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη εδώ – Έχει άλλη μορφή και δεν γίνεται μόνο στην Ουκρανία
- Μονάδα 1864: Διεύθυνση Κυβερνοχώρου αποκτά ο ελληνικός στρατός
- LIVE: ΟΦΗ – Παναχαϊκή