Μυθική Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Βεστφαλία!

Η ομάδα του Σεονάν έστησε ένα ανεπανάληπτο… πάρτι στο στο Signal Iduna Park, διαλύοντας με 5-2 την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ονειρική εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, με τους Βεστφαλούς να χάνουν τα… αυγά και τα πασχάλια.

Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να απομακρύνεται 9 ολόκληρους βαθμούς από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

Στο 10΄, η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ακάνζι.  Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο νόμισμα. Ο Μπραντ εκτέλεσε φάουλ, ο Φρίμπονγκ ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 20ο λεπτό, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Βιρτς να βρίσκει δίχτυα. σε θέση οδηγού.

Το 1-3 ήρθε, στο 28′ χάρη στην φοβερή εκτέλεση φάουλ του Άντριχ. Το μαρτύριο δεν είχε τελειωμό για την Ντόρτμουντ, με τον Τα να γράφει το 4-1 με απίθανη.,. οβίδα στο 53΄.

Οι παίκτες της Λεβερκούζεν είχαν κέφια και δεν σταματούσαν, με τον Μούσα Ντιαμπί να φτάνει και σε πέμπτο γκολ στο 87′.  Στο 89′ και έπειτα από χρήση VAR, διαμορφώθηκε το τελικό 2-5 με σκόρερ τον Τίγκες.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ (46′ Βολφ), Ακάνζι, Ζαγκαντού, Γκερέιρο, Μπραντ, Νταχούντ, Μπέλινχαμ, Ρόις (84′ Τίγκες), Μάλεν (79′ Μουκόκο), Αζάρ (60′ Ρέινα)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Γκριλ, Φρίμπονγκ (88′ Φοσού-Μενσά), Τα, Χιντσάπι, Μπάκερ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Μπελαραμπί (68′ Κοσούνου), Βιρτς (81′ Αράνγκις), Ντιαμπί (88′ Ντιαμπί), Σικ (81′ Αλάριο)