Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Serie A: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η Νάπολι – Τεσσάρα για την Σαμπντόρια

Serie A: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η Νάπολι – Τεσσάρα για την Σαμπντόρια

Νάπολι… για πρωτάθλημα. Με σκόρερ τους Όσιμεν και Πετάνια το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βενέτσια και έφτασε στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Με τον Όσιμεν να επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά τον περασμένο Νοέμβριο, η Νάπολι κατάφερε να επικρατήσει πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2 στην έδρα της Βενέτσια, φτάνοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ίντερ, αν και έχει ένα ματς περισσότερο.

Η ομάδα του Πάολο Τζανέτι δεν προέβαλε μεγάλη αντίσταση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα το στόχο. Σε μία από τις σπάνιες εύστοχες τελικές, ο Ματέο Πολιτάνο έκανε σέντρα από δεξιά και ο Νιγηριανός επιθετικός πήδηξε πολύ ψηλά και πήρε την κεφαλιά για το 1-0.

Η Νάπολι παρέμεινε με το πόδι στο γκάζι στα τελευταία λεπτά και η αποβολή του Τιρόνε Εμπουέχι στις καθυστερήσεις προσέφερε τα κενά ώστε ο Αντρέα Πετάνια να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Σαμπντόρια κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σασουόλο με τον επιβλητικό 4-0. Η ομάδα της Γένοβας ήταν από την αρχή κυρίαρχοι στο ματς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του ματς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων, πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης, με τους Καπούτο(5′) και Σένσι(7′). Ο Κόντι στο 63′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Σαμπντόρια, με τον Καντρέβα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024