Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι Σενεγαλέζοι φίλαθλοι πανηγυρίζουν με «ερυθρόλευκη» φανέλα του Σισέ (vids)

Οι Σενεγαλέζοι φίλαθλοι πανηγυρίζουν με «ερυθρόλευκη» φανέλα του Σισέ (vids)

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους φίλους της Σενεγάλης για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, έχοντας μάλιστα και φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ.

Η Σενεγάλη έγραψε ιστορία στο Καμερούν, καθώς νίκησε στα πέναλτι την Αίγυπτο με 4-2 (0-0 η κανονική διάρκεια) και κατέκτησε το πρώτο της Κόπα Άφρικα.

Ο Σάντιο Μανέ σημείωσε το νικητήριο γκολ στη διαδικασία των πέναλτι, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Σενεγάλης στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Οι Αφρικανοί ήταν οι καλύτεροι της διοργάνωσης, με τους ποδοσφαιριστές να το πανηγυρίζουν έξαλλα.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά ήταν και ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου, έχοντας αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Όπως ήταν λογικό, εκατοντάδες φίλοι της Σενεγάλης με φανέλες και σημαίες της χώρας τους, συγκεντρώθηκαν έξω από το αεροδρόμιο για να αποθεώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Κάποιοι, μάλιστα, κρατούσαν και τη φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Σισέ, ο οποίος με τη σειρά του απόλαμβανε τις απίστευτες σκηνές μαζί με τους συμπαίκτες του από το λεωφορείο.

Δείτε παρακάτω βίντεο:

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024