Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας: Οι δολοφόνοι του Άλκη «απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων» - Έχουν «άκρες» σε Δικαιοσύνη και ΕΛ.ΑΣ.

Κούγιας: Οι δολοφόνοι του Άλκη «απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων» – Έχουν «άκρες» σε Δικαιοσύνη και ΕΛ.ΑΣ.

Καταπέλτης ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει και τις σοβαρές καταγγελίες και εξηγεί γιατί δεν θέλει να γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη

Συνθήκες διάβρωσης των θεσμών στην ΕΛΑΣ και την Δικαιοσύνη στη Θεσσαλονίκη, που καθιστούν αδύνατο να γίνει στην πόλη δίκαιη δίκη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, περιέγραψε μιλώντας στον Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας του νεκρού και των άλλων θυμάτων που νοσηλεύονται τραυματισμένα, Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα, ο ίδιος επανέλαβε ότι «οι δράστες απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων».

Ανησυχητικές καταγγελίες

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι υπάρχει «κλίμα τρομοκρατίας» κατά των οικογενειών των άλλων θυμάτων της επίθεσης.

«Περιμένω με αγωνία» είπε ο κ. Κούγιας, αναφερόμενος στις απολογίες των συλληφθέντων, «μου είπαν ότι όχι μόνο θα έρθουν και οι τρεις, πατέρας, μητέρα και κόρη, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τους άλλους γονείς … Εκεί έμαθα ότι είναι σε επαφή, αλλά έμαθα ότι υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος των άλλων παιδιών και των γονέων τους. Υπάρχουν τηλέφωνα, υπάρχει «περιβάλλον», περνάνε μοτοσυκλέτες και γκαζώνουν έξω από τα σπίτια τους. Έγινε και σε εμένα, που σημαίνει ότι παρακολουθούσαν τα σπίτια αυτών των ανθρώπων, γνώριζαν ότι θα πάω και εγώ».

«Γενικότερα, τα τελευταία χρόνια με την παντοδυναμία μιας οικογένειας που υπάρχει εκεί, υπάρχει τρομοκρατία. Ο γιος ανεβάζει στο facebook μαχαίρια σαν αυτά που κρατάνε οι χούλιγκανς. Και μάλιστα μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης, είναι τρομερό, μου τα έστειλαν οι γονείς … κέρδισε ο Άρης και το βράδυ ανέβαζε μαχαίρια. Και κανείς δεν ασχολείται» όπως είπε.

Μάλιστα, αμφισβήτησε άμεσα και την δυνατότητα να εκδικαστεί η υπόθεση από μικτό ορκωτό δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως είπε αρχικά «αυτή η τρομοκρατία έχει περάσει και στους ενόρκους», ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι ο ίδιος εκ μέρους των γονιών του νεκρού και των άλλων θυμάτων θα επισκεφτεί «την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την πρόεδρο Μαρία Γεωργίου και τον εισαγγελέα Βασίλειο Πλιώτα, να ζητήσουμε η υπόθεση να δικαστεί εκτός Θεσσαλονίκης».

Δείτε όσα είπε ο κ. Κούγιας:

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024