Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Παλμέιρας επικράτησε με 2-0 της Αλ Αχλί και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Ντουντού πέρασε ελάχιστα έξω και στο 14’ ο Λοτφί είπε όχι σε κεφαλιά του Βέιγα ενώ στο 39’ ήρθε το γκολ για την Παλμέιρας. Ο Ντουντού πέρασε πανέμορφα στον Βέιγα που από κοντά έκανε το 1-0 με σουτ.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και  στο 49’ ο Ντουντού έφυγε από το κέντρο, πάτησε περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 68’ η κεφαλιά του Φατί έφυγε μόλις έξω ενώ στο 72’ η Αλ Αχλί σκόραρε με τον Σερίφ αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 81’ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Ασράφ για σκληρό μαρκάρισμα στον Ρόνι από πίσω.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Ουέβερτον, Μάρκος Ρότσα, Γκόμες, Λουάν, Πικέρες, Ζε Ράφαελ (86’ Ατουέστα), Γκουστάβο Σκάρπα (87’ Μπρένο Λόπες), Βέιγα (79’ Ζάιλσον), Ντανίλο, Ντουντού (78’ Ουέσλεϊ Ριμπέιρο), Ρόνι (88’ Ντέιβερσον).

ΑΛ ΑΧΛΙ: Λοτφί, Ασράφ, Μααλούλ, Ιμπραΐμ, Ράμπια (54’ Φατί), Ελ Σολεγιά (54’ Ραντουάν), Ανί, Καφσά, Ντιένγκ, Ελ Σαχάτ (54’ Σερίφ), Μοχάμεντ (74’ Σολιμάν).