Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον διαιτητή, Αντρέας Έκμπεργκ, να κάνει πέντε λεπτά για να αποφασίσει εάν το γκολ του Αντρέ Σιμόες στο 83’ έπρεπε να μετρήσει!

Οι Κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν το τέρμα που πέτυχε ο Πορτογάλος μέσος και την ίδια ώρα οι Ασπρόμαυροι ζητούσαν από τον διαιτητή να το ακυρώσει για οφσάιντ του Τσούμπερ, ενώ οι παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έλεγαν στον Σουηδό ρέφερι ότι ο Σιμάνσκι δεν είχε στήσει την μπάλα, στο φάουλ που κέρδισε η ΑΕΚ στο κέντρο και προηγήθηκε του γκολ.

Ο Αντρέας Έκμπεργκ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ιταλό VARίστα, Ντανιέλε Κίφι, με τον Σουηδό μετά από πέντε λεπτά να μετράει το γκολ του Σιμόες και την ΑΕΚ να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά στα οποία επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά και στους δύο πάγκους, με τους μεν να ζητούν να το μετρήσει και τους δε να το ακυρώσει.

Ένας κακός… χαμός επικράτησε στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Αντρέας Έκμπεργκ τελικά να μετράει το τέρμα του Πορτογάλου και την Ενωση να ανοίγει το σκορ. Μια εξέλιξη που προκάλεσε την οργή του Ραζβάν Λουτσέσκου και του πάγκου του ΠΑΟΚ, που διαμαρτυρήθηκαν στον τέταρτο διαιτητή, Σπύρο Ζαμπαλά.

Δείτε το γκολ: