Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπενζεμά: Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Παρί

Μπενζεμά: Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Παρί

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ από τις 23 Ιανουαρίου, και σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Έπειτα από την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Καρί Μπενζεμά αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον ηγέτη των «μερέγχες».

Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στα φετινά του νούμερα. Ο Γάλλος μέχρι στιγμής μετρά σε 21 εμφανίσεις 17 τέρματα και μαζί με τον Βινίσιους Τζούνιορ έχουν συνθέσει ένα από τα πιό… καυτά επιθετικά δίδυμα της Ευρώπης.

Ωστόσο, τα τελευταία νεά στο στρατόπεδο της Ρεάλ αναφορικά με τον Μπενζεμά κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, με τον παίκτη να παραμένει εκτός ομαδικών προπονήσεων εδώ και 17 ημέρες, μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις 23 Ιανουαρίου απέναντι στην Έλτσε.

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» ταλαιπωρείται από ένα μικρό σχίσιμο στον δικέφαλο μηριαίο, με τους ανθρώπους της Ρεάλ να είναι ιδιαίτερα επιφυλαχτικοί όσον αφορά την επιστροφή του, φοβούμενοι ενδεχόμενη υποτροπή.

Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη, έχει σαν αποτέλεσμα η συμμετοχή του Μπενζεμά στο πρώτο αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (15/2) για τους «16» του Champions League να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024