Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) έμειναν ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα, στο γήπεδο της τελευταίας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague 2. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό ημίχρονο η καθεμία, δίχως όμως κάποια να πετύχει το γκολ της νίκης.
Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, έπεσαν όμως πάνω στους εξαιρετικούς Κορνέζο και Ραντόνια που έδωσαν λύσεις στην άμυνα όταν οι Κιτρινόμαυροι τις χρειάστηκαν.
Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ Β΄ ανέβασε ρυθμούς, απειλώντας την εστία της Καλαμάτας, ωστόσο ούτε εκείνη κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με τη «λευκή» ισοπαλία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.