Μετά την πρόκριση στο Final 4 του Challenge Cup, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα επικρατώντας του Μίλωνα με 3-0 σετ στη Νέα Σμύρνη.
Οι «πράσινοι» αν και κουρασμένοι από το ταξίδι στην Ισπανία κατάφεραν να πετύχουν ακόμη μία νίκη φτάνοντας τους 30 βαθμούς σε 12 αγώνες κόντρα σε έναν πολύ ανταγωνιστικό Μίλωνα.
Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά στον αγώνα που έγινε στο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης και με το σερβίς του Βαν ντε Ντρις και ορεξάτους τους Ράπτη, Στάλεκαρ επέβαλε το ρυθμό του. Παρά την αντίσταση που δέχτηκε ειδικά στο δεύτερο και τρίτο σετ, κατάφερε με ψυχραιμία να πάρει μια καθαρή νίκη.
Κορυφαίοι του Παναθηναϊκού οι Ράπτης και Βαν Ντε Ντρις με τον πρώτο να είναι βελτιωμένος στην υποδοχή και τον δεύτερο να κερδίζει 5 άσσους στο σερβίς.
Διακύμανση:
1ο σετ: 5-8, 9-16, 13-21, 16-25
2ο σετ: 8-5, 16-15, 21-20, 23-25
3ο σετ: 8-7, 16-15, 17-21, 20-25
*Οι πόντοι του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων προήλθαν: 1 άσσοι, 39 επιθέσεις, 3 μπλοκ, 16 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού Α.Ο. οι πόντοι προήλθαν: 8 άσσοι, 5 μπλοκ, 39 επιθέσεις, 23 λάθη αντιπάλων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.