Στο πρώτο παιχνίδι του Round 4 του EHF Men’s Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Ρουμανία, όπου και αντιμετώπισε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 τη CS Minaur Baia Mar, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 32-21.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Δικεφάλου, δεν πάτησαν δυνατά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 8-2. Η διαφορά διατηρήθηκε σταθερά στα 6 γκολ μέχρι το 10-4, οπότε και οι αντίπαλοι έφυγαν μπροστά στο σκορ με 15-7. Οι «ασπρόμαυροι», παρά τις προσπάθειές τους να μειώσουν τη διαφορά, πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 17-10.

Στο δεύτερο μέρος, μην έχοντας το ρυθμό και τον έλεγχο, διατήρησαν τη διαφορά στα οκτώ γκολ μέχρι το 24-16, ωστόσο, κάποια λάθη των «ασπρόμαυρων» τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, έδωσαν το πάτημα στους αντιπάλους να φύγουν μπροστά στο σκορ με 29-19, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 32-21.

Πλέον, ο Δικέφαλος, επιστρέφει στην Ελλάδα, για την απαιτητική εβδομάδα που έρχεται, ενώ την CS Minaur Baia Mar θα την υποδεχθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη.