O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε
Spotlight
-
Μπελέρης: Θα γυρίσω στη φυλακή για λίγο ακόμα – Ο αλβανικός λαός θέλει να γίνει μέλος της ΕΕ
-
Περπάτημα: 3 συμβουλές για να κάψετε περισσότερες θερμίδες
-
Επαναφέρουν την παιδική εργασία στο όνομα των «γονεϊκών δικαιωμάτων»
-
Χαμός με τη Δέσποινα Βανδή στην Τουρκία, ακύρωσε τη συναυλία - «Η κυρία πρέπει να φύγει αμέσως από τα σύνορα»
Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.
Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Για το κέικ
- 270 γρ. ηλιέλαιο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 150 γρ. γάλα
- 120 γρ. γιαούρτι
- 340 γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση
- 220 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 60 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 βανίλια
Για το frosting
- 260 γρ. ζάχαρη άχνη
- 120 γρ. τυρί κρέμα
- 170 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις