O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε
- Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας μηνύει το NCAA για για τις τρανς αθλήτριες σε γυναικεία αθλήματα
- Ζωή χωρίς μετρητά - Η χώρα που σχεδόν μηδένισε τις συναλλαγές με χρήμα
- Μαγείρεψε για ευάλωτους ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ – «Κάθε μικρή προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά»
- Το άγριο έγκλημα που στιγμάτισε την Ελλάδα τα Χριστούγεννα του 1965
Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.
Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Για το κέικ
- 270 γρ. ηλιέλαιο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 150 γρ. γάλα
- 120 γρ. γιαούρτι
- 340 γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση
- 220 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 60 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 βανίλια
Για το frosting
- 260 γρ. ζάχαρη άχνη
- 120 γρ. τυρί κρέμα
- 170 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις