Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024
weather-icon 21o
O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake

O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε

Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για το κέικ

  • 270 γρ. ηλιέλαιο
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. γάλα
  • 120 γρ. γιαούρτι
  • 340 γρ. αλεύρι

Για τη γέμιση

  • 220 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. αλεύρι
  • 1 βανίλια

Για το frosting

  • 260 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 120 γρ. τυρί κρέμα
  • 170 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 βανίλια
Must in

«Ένα Νέο Παραγωγικό Πρότυπο – “Ελλάδα 2030”» – Το 4ο OT FORUM έρχεται…

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Μικρό Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος διοργανώνει το OT FORUM «Ένα Νέο Παραγωγικό Πρότυπο – “Ελλάδα 2030”»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024