Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για το κέικ

  • 270 γρ. ηλιέλαιο
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. γάλα
  • 120 γρ. γιαούρτι
  • 340 γρ. αλεύρι

Για τη γέμιση

  • 220 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. αλεύρι
  • 1 βανίλια

Για το frosting

  • 260 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 120 γρ. τυρί κρέμα
  • 170 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 βανίλια