
O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε
Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.
Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Για το κέικ
- 270 γρ. ηλιέλαιο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 150 γρ. γάλα
- 120 γρ. γιαούρτι
- 340 γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση
- 220 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 60 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 βανίλια
Για το frosting
- 260 γρ. ζάχαρη άχνη
- 120 γρ. τυρί κρέμα
- 170 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
- Συντετριμμένος και σοκαρισμένος: O πρίγκιπας Χάρι είχε μια πολύ κακή εβδομάδα
- Τι δουλειά έχει η σύζυγος του Χέγκσεθ με… στελέχη του Πενταγώνου και όχι μόνο
- Η χρονιά «εκτόξευσης» του Σορτς: Το συμβόλαιο που λήγει, τα νούμερα στη Euroleague και η μεταγραφή (vids)
- Παππάς: Η πρόταση για συνεργασίες είναι ψηφισμένη θέση απο το Συνέδριο, ο νέος φορέας δεν είναι
- Γεροβασίλη σε Πολάκη: Όποιος είναι σοβαρός και ρεαλιστής δεν κάνει θόρυβο
- Πολάκης στην ΚΕ: «Σύντροφοι δεν πάμε καλά, εγώ θέλω να ενοχλώ» – Πυρά στον Φάμελλο για το άνοιγμα στο «ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη»