O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε
Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.
Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Για το κέικ
- 270 γρ. ηλιέλαιο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 150 γρ. γάλα
- 120 γρ. γιαούρτι
- 340 γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση
- 220 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 60 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 βανίλια
Για το frosting
- 260 γρ. ζάχαρη άχνη
- 120 γρ. τυρί κρέμα
- 170 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
- Είδη πολυτελείας: Επιβραδύνονται οι πωλήσεις σε όλον τον κόσμο εκτός από την Ιαπωνία
- Ρωσία: Δύο πύραυλοι και 27 drones καταρρίφθηκαν στο Κουρσκ
- Αντάνι: Υποβαθμίζει την δίωξη για δωροδοκία ο ινδικός κολοσσός
- Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν – Τραυματίστηκε ο διευθυντής του
- Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου υποβαθμίζει την έρευνα σχετικά με τη διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων
- Ιορδανία: Πυροβολισμοί στην πρεσβεία του Ισραήλ στην πρωτεύουσα Αμμάν