Νίκη με άρωμα… Ευρώπης για την Μπέτις η , η οποία πέρασε με 4-2 από την έδρα της Λεβάντε και βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση.

Ο Κάρδενας είπε όχι σε σουτ του Τέγιο στο 10’ αλλά στο 13’ ο Φεκίρ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μιραμόν και κατέληξε στα δίχτυα της Λεβάντε για το 0-1. Στο 18’ και στο 22’ ο Σίλβα πρόλαβε τους Ντε Φρούτος και Μοράλες και στο 28’ μετά από κόρνερ ο Πετσέγια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και ο Έντγκαρ πήρε το ριμπάουντ αι πάσαρε εκ επαφής για το 0-2.

Στο 41′ ο Καρβάλιο έγραψε το 0-3, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Μπέτις, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντάνι Γκόμεθ μειώσε σε 1-3 με κοντινή προβολή.

Το ματς συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, και στο 47΄ο τε Φρούτος έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, ο Σίλβα έχασε την μπάλα και ο Ντάνι Γκόμεθ σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 2-3. Ωστόσο με τη σέντρα η Μπέτις κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Φεκίρ με τρομερή εκτέλεση έγραψε το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.