Εσωσε Ρόμα και… Μουρίνιο ο Μαντσίνι! Οι «Τζιαλορόσι» βρέθηκαν αγκαλιά με την ήττα, αλλά βρήκαν τη λύση και το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις (2-2).

Με την ισοπαλία στο Mapei Stadium, η Ρόμα παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ. Η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κίρικες και ο Έιμπραχαμ ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 1-0.

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, η Σασουόλο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Τραορέ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Πατρίσιο έχασε την μπάλα για να έρθει έτσι το 1-1.

Και στο 73ο λεπτό ήρθε η πλήρης ανατροπή σκηνικού. Μετά από γέμισμα του Μπεράρντι από δεξιά, ο Τραορέ κατέβασε ιδανικά στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε για το 2-1. Στο 90+4’ μετά από κόρνερ ο Κριστάντε πήρε την κεφαλιά και παρά την πρωτοπάθεια του Λοπές, η μπάλα πέρασε τη γραμμή για το 2-2.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κυριακόπουλος, Φεράρι, Κίρικες, Μίλντιρ, Λοπές, Φρατέζι (80’ Αϊχάν), Τραορέ, Μπεράρντι (84’ Κόνραντσεν), Ενρίκε (67’ Αραουί), Ντεφρέλ

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (77’ Βερετού), Κούμπουλα, Σμόλινγκ, Βίνια (76’ Μέιτλαντ Νάιλς), Κάρσντορπ (83’ Πέρεθ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (69’ Κριστάντε), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Αφενά Γκιάν (69’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ