Η Βερόνα «σκόρπισε» με 4-0 την Ουντινέζε και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία την φετινή σεζόν, σκαρφαλώνοντας και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Στο ντέρμπι των ουραγών Τζένοα και Σαλερλιτάνα έμειναν στο 1-1 σε ένα αποτέλεσμα το οποίο φέρνει και τις δύο ομάδες ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Βερόνα – Ουντινέζε 4-0 

Η Βερόνα συνεχίζει τις εξαιρετικές τις εμφανίσεις την φετινή σεζόν, και αυτή την φορά «θύμα» της υπήρξε η Ουντινέζε της οποίας επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Ντεπάολι, ενώ ο Μπάρακ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στην επανάληψη η Βερόνα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα με τον Γκαμπραρέ στο (64′) και τον Ταμεζέ στο 84′ να γράφουν το τελικό 4-0.

Τζένοα – Σαλερλιτάνα 1-1 

΄Στο ντέρμπι των ουραγών, Τζένοα και Σαλερλιτάνα «κόλησσαν» στο 1-1 σε ένα αποτέλεσμα το μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την παραμονή των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία. Η Τζένοα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με δράστη τον Ντέστρο στο 32΄, με τον Μποναζόλλι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φέρνει το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες πιέσαν,ώστε να φτάσουν στο γκολ της νίκης ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που δεν αφήνει χαρούμενη καμία εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Βερόνα – Ουντινέζε 4-0

Τζένοα – Σαλερλιτάνα 1-1

Έμπολι – Κάλιαρι 1-1