Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG EQE SUV: Πληθωρισμός ηλεκτρικών επιδόσεων

Mercedes-AMG EQE SUV: Πληθωρισμός ηλεκτρικών επιδόσεων

Tα ηλεκτροκίνητα σχέδια της Mercedes εκτός από υψηλή αποδοτικότητα επιφυλάσσουν και υψηλές επιδόσεις όπως αφήνει να διαφανεί η AMG έκδοση της EQE SUV

Φωτογραφίες: Automedia

H γερμανική φίρμα συνεχίζει την πολλαπλασιαστική λογική σε ό,τι αφορά την σειρά των ηλεκτρικών EQ προς κάθε κατεύθυνση, εξελίσσοντας μια υψηλών επιδόσεων έκδοση για το EQE SUV η οποία θα φορέσει τα διακριτικά της AMG και εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στα πεδία δοκιμών.

 Εκ πρώτης όψεως το δοκιμαστικό πρωτότυπο δείχνει όμοιο με αυτά που έχουν προηγηθεί αν και μια προσεκτικότερη παρατήρηση αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία που προδίδουν την φροντίδα του Affalterbach.

Το σημαντικότερο είναι η μειωμένη απόσταση από το έδαφος ενώ τη σύνδεση με το έδαφος εξασφαλίζουν τροχοί που συνήθως χρησιμοποιεί η AMG. Στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζουν επίσης δύο πρόσθετα πτερύγια τα οποία ενσωματώνονται στον μπροστινό προφυλακτήρα, ένα ακόμα δείγμα της υπογραφής του βελτιωτικού οίκου της Mercedes-Benz.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τα μεγέθη του μοντέλου ωστόσο η EQE SUV θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την τετράθυρη EQE για την οποία η Mercedes έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποκτήσει μια AMG έκδοση με ισχύ 680 ίππους.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι ο ακριβής χρόνος αποκάλυψης της EQE SUV, αρχικά στις «απλές» εκδόσεις της με την AMG έκδοση να ακολουθεί. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τόσο η EQE SUV όσο και η EQS SUV θα παρουσιαστούν δεδομένα μέχρι την εκπνοή του χρόνου.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024