Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καθηγήτρια Γενετικής για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα: Η προσπάθεια εξιχνίασης των αιτιών δεν είναι πάντα εύκολη

Καθηγήτρια Γενετικής για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα: Η προσπάθεια εξιχνίασης των αιτιών δεν είναι πάντα εύκολη

Υπάρχουν και τεχνικής φύσεως προβλήματα στην έρευνα

«Μέσα στο πλαίσιο της έρευνας είναι απαραίτητος και ο γονιδιακός έλεγχος στους γονείς και τα παιδιά. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και να δούμε όλο το γονιδίωμα και οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό. Πρέπει να ολοκληρωθεί όλος ο έλεγχος, τοξικολογικός και ιστολογικός, που είναι σε εξέλιξη», δήλωσε στην ΕΡΤ η ιατρός Ελένη Φρυσίρα, με αφορμή την εισαγγελική έρευνα για τους αιφνίδιους θανάτους τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Υπάρχουν και τεχνικής φύσεως προβλήματα στην έρευνα

Μία η ημέρα μετά την ανακοίνωση της οικογένειας που ζήτησε να σταματήσει η συκοφάντησή της ως προς τα αίτια της τραγωδίας, η επίκουρη καθηγήτρια Κλινικής Γενετικής δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ότι η προσπάθεια εξιχνίασης των θανάτων δεν είναι πάντα εύκολη. «Υπάρχουν και τεχνικής φύσεως προβλήματα που μπορεί να δυσκολεύουν ένα σαφές αποτέλεσμα. Υπάρχουν και άλλοι επιγενετικοί παράγοντες που επηρεάζουν», είπε η κ. Φρυσίρα και συμπλήρωσε ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι την ανακοίνωση των τελικών ευρημάτων.

Την ώρα που το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης φουντώνει και την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, που διερευνά τα αίτια των ανεξιχνίαστων θανάτων των ανήλικων κοριτσιών, η επίκουρη καθηγήτρια Κλινικής Γενετικής απέφυγε να σχολιάσει γιατί οι γιατροί έγραψαν “απροσδιόριστη αιτία θανάτου”.

Sports in

«Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια»: 20 χρόνια μετά το… Έβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου (vid)

Σήμερα (4/7) συμπληρώνονται 20 χρόνια από την μέρα που η Ελλάδα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, στο Euro του 2004.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024