Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν από τη Μίντιλαντ

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν από τη Μίντιλαντ

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ και στην σημερινή προπόνηση ο Μουργκ αποχώρησε με ενοχλήσεις στην μέση.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μίντιλαντ (17/2) για το πρώτο παιχνίδι για το Europa Conference League και σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Τρίτης (15/02) ήταν αφιερωμένη στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει ένα μάθημα τακτικής στους παίκτες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Βέβαια κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης συνέβη ένα απρόοπτο, καθώς ο Τόμας Μουργκ αποχώρησε από την προπόνηση με λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην μέση, ενώ από την άλλη πλευρά ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (16/02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ίνγκι Ίνγκασον θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Δανία.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024