Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασίου: «Ήταν λίγο το ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο»

Αναστασίου: «Ήταν λίγο το ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μίλησε για τη νίκη επί της Λαμίας και τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Λαμίας με γκολ του Νταγκό στο 56’ και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερα ματς, στα οποία είχε 3 ήττες και μια ισοπαλία.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες και δεύτερο γκολ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι είναι σημαντικό η ομάδα του να αξιοποιεί την έδρα της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μέχρι σήμερα είχε μαζέψει μόλις 8 βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:

«Ήταν λίγο το ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο πολλές φορές τιμωρεί. Ευτυχώς δε δεχτήκαμε κάποια φάση παρά μόνο στατικές, ενώ χάσαμε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Κρατήσαμε πάλι το μηδέν, είναι σημαντική νίκη, βρίσκουμε ισορροπία, αλλά κάποιες φορές κάνουμε πράγματα χωρίς λόγο.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, μέχρι τη σημερινή νίκη είχαμε μόνο οκτώ βαθμούς εδώ. Είχαμε πίστη και πάθος ως το τέλος και τη βοήθεια του κόσμου τον οποίο ευχαριστούμε».

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024