Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Όρθιος και στο Περιστέρι, «ζωντανός» για εξάδα ο ΟΦΗ (2-2)

Όρθιος και στο Περιστέρι, «ζωντανός» για εξάδα ο ΟΦΗ (2-2)

Ο ΟΦΗ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο πρώτο μέρος με 2-0, όμως στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να φύγει με την ισοπαλία από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 2-2, παίρνοντας έτσι μια πολύτιμη νίκη στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 22η αγωνιστική, στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play-offs.

Οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες από το 78′ λόγω αποβολής του Στάικου και είδαν τους Περιστεριώτες να σκοράρουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κουλούρη, όμως το τέρμα του Έλληνα επιθετικού ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, έπειτα από υπόδειξη του VAR.

Οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να είναι αρκετά καλός στο πρώτο, καταφέρνοντας να προηγηθεί νωρίς, χάρη στο τέρμα του Μουνίθ στο 16ο λεπτό του αγώνα.

Μάλιστα, το 2-0 δεν άργησε να έρθει για το σύνολο του Κρις Κόλμαν, καθώς ο Άλιμπεκ στο 35′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να πάνε οι αντίπαλοι έτσι στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ο ΟΦΗ αποφάσισε να πιέσει περισσότερο και αρχικά βρήκε τον τρόπο να μειώσει με τον Λάμπρου στο 59′. Δέκα λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε.

Ο Στάικος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78′ αφήνοντας το σύνολο του Νίκου Νιόπλια με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του ματς. Ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Κουλούρη στο 93′, όμως το γκολ του διεθνή φορ ακυρώθηκε από το VAR λόγω επιθετικού φάουλ.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024