Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Άρη για το κυριακάτικο (20/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Τόλης Τερζής έχει κάνει αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δύο είναι τα μεγάλα ερωτηματικά. Αν θα προλάβουν το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Γκάμα και Φαμπιάνο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος εκγύμνασης και εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, δεν θα λογίζεται για το βασικό σχήμα και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την έκβαση της αναμέτρησης.

Ατομικό ακολούθησε τις τελευταίες μέρες ο Φαμπιάνο και θα δοκιμάσει σήμερα να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης μαζί με τους συμπαίκτες του. Αν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ένας εκ των Δεληζήση ή Ασλανίδη θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Αντίθετα, εκτός συγκλονιστικού απροότπυ ο Σούντγκρεν δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.