Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης

Η UEFA απέρριψε τις εφέσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης για τις ποινές που επιβληθήκαν στον Κάιλ Γουόκερ και τον Γιανίκ Καράσκο αντίστοιχα.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ και ο εξτρέμ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιανίκ Καράσκο, θα παραμείνουν τιμωρημένοι για τρεις αγώνες Champions League, για επίθεση σε αντιπάλους, αφού η UEFA απέρριψε σήμερα τις εφέσεις των ομάδων τους.

Ο Γουόκερ αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα της Σίτι στη φάση των ομίλων, στην ήττα (2-1) από τη Λειψία, επειδή κλώτσησε τον σκόρερ Αντρέ Σίλβα, ενώ ο Καράσκο δέχθηκε κόκκινη κάρτα στη νίκη (3-1) της Ατλέτικο στο Πόρτο επειδή απώθησε βίαια με τα χέρια του τον μέσο Οτάβιο.

Η Σίτι έχει ήδη κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, αφού κέρδισε την Σπόρτινγκ με 5-0 στον πρώτο αγώνα στους «16» την Τρίτη στη Λισαβόνα, οπότε ο Γουόκερ θα χάσει τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών εάν προκριθεί.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο της αγώνα των «16» την επόμενη εβδομάδα.

Η UEFA ανακοίνωσε επίσης ότι ο αμυντικός της Πόρτο Βέντελ, θα εκτίσει ποινή τριών αγώνων αφού αποβλήθηκε στο ίδιο παιχνίδι, επειδή φάνηκε να χτυπάει ελαφρά τον Ματέους Κούνια με τον αγκώνα του, προκαλώντας επεισόδια και μάχη σώμα με σώμα με παίκτες και προπονητικό επιτελείο.

Η Πόρτο τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της πίσω από τη Λίβερπουλ και την Ατλέτικο και «μετακινήθηκε» στο Europa League, όπου κέρδισε (2-1) χθες τη Λάτσιο στον πρώτο αγώνα των play off των νοκ-άουτ γύρου.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024