Ο Αντόνιο Κόντε και η Τότεναμ έχουν μια δύσκολη αποστολή σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (19/2 19:30), όμως εκτός από τα αγωνιστικά και το «διάβασμα» για το ματς, έχει προκύψει κι άλλος… πονοκέφαλος στα «Σπιρούνια».

Ο Ιταλός τεχνικός είπε πρόσφατα πως η ομάδα «θεωρητικά αποδυναμώθηκε τον Γενάρη», μιλώντας σε ιταλικό Μέσο, όμως η μετάφραση και η απόδοση των όσων είπε μάλλον μπέρδεψε τη διοίκηση, που το θεώρησε «καρφί» κι έτσι ξεκαθάρισε τα πράγματα, αποκαλύπτοντας αίτημα που του κοινοποιήθηκε να μη μιλά σε Μέσα της πατρίδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με ρώτησαν για τη μεταγραφική περίοδο, αν ήμουν χαρούμενος. Είπα ότι ο σύλλογος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Χάσαμε τέσσερις σημαντικούς παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο μέλλον γιατί χρειαζόμαστε παίκτες που έπαιζαν παλιά σε αυτό το πρωτάθλημα. Στην τελευταία συνέντευξη είπα ότι χάσαμε τέσσερις παίκτες και επαναλαμβάνω σημαντικούς παίκτες για την Τότεναμ.

Πριν είχα 20-30 παίκτες, τώρα έχω 18. Αλλά με τον Κουλουσέφσκι και τον Μπεντακούρ είμαστε πιο ολοκληρωμένοι. Νομίζω ότι ήμουν πολύ ξεκάθαρος, Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουμε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά τι πιστεύω. Δεν είναι σημαντικό για μένα να πηγαίνω στα ΜΜΕ και να μιλάω μαζί τους. Αν πρέπει να του πω κάτι, ξέρει πολύ καλά ότι θα του μιλήσω.

Συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι δημιούργησα ένα μπέρδεμα, ειδικά επειδή είχα μια συνέντευξη σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα ο σύλλογος δεν θέλει πλέον να μιλάω στα ιταλικά ΜΜΕ, ίσως επειδή η μετάφραση δεν γίνεται σωστά. Οι σκέψεις μου δεν είναι τόσο ξεκάθαρες. Έχουμε τέσσερις μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τερματίσουμε στο καλύτερο δυνατό μέρος και μετά θα δούμε»