Εμφατικό διπλό για τη Βιγιαρεάλ που επικράτησε εύκολα με 4-1 εκτός έδρας της Γρανάδα. Έπιασε τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στην τέταρτη θέση το «κίτρινο υποβρύχιο» ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Αρνό Ντανζουμά, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Ο Ολλανδός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 35′ με πέναλτι και σκόραρε τέσσερα λεπτά αργότερα για το 0-2. Ο Μίγια με πέναλτι μείωσε στο 61′ σε 1-2 και 20 λεπτά μετά ο Ντανζουμά με νέο πέναλτι έκανε το 1-3. Το 1-4 διαμόρφωσε ο Μόι Γκόμεθ στις καθυστερήσεις με τη συνδρομή και του VAR, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της Βιγιαρεάλ.

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Κουΐνι (46′ Τορέντε), Ντίαζ, Σάντσες, Νέβα (87′ Σόρο), Μίγια, Γκοναλόνς (13′ Ουζούνι), Μοντόρο (74′ Πέτροβιτς), Πουέρτας, Σουάρεθ, Μολίνα (87′ Κολάδο)

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Οριέ (63′ Φόιτ), Μαντί, Τόρες, Εστουπινιάν (62′ Πεντράθα), Πίνο (62′ Τσουκουέζε), Παρέχο, Ιμπόρα, Τριγκέρος (82′ Γκόμεθ), Λο Σέλσο (69′ Μορένο), Νταντζούμα