Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς ενόψει Βόλου

Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς ενόψει Βόλου

Ποιους άφησε εκτός αποστολής ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο (20/2, 17:15).

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους το απόγευμα της Κυριακής (20/2, 17:15) να αντιμετωπίζουν τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κώστας Μανωλάς, Μαμαντού Κανέ, Ρόνι Λόπες, Πιερ Κούντε, Θανάσης Ανδρούτσος κατ’ επιλογή του Πορτογάλου, ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγωνίστηκε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό Β’ και πλέον μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πιθανότατα θα κάνει την επανεμφάνισή του με την πρώτη ομάδα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο (Κυριακή 17:15). Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η αποστολή

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού,  Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024