Ξέσπασε στην Οσασούνα η Ατλέτικο. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε εύκολα με 3-0 στην Παμπλόνα και μπήκε ξανά στην τετράδα, έχοντας ένα ματς παραπάνω από την Μπαρτσελόνα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς καθώς στο 4ο μόλις λεπτό, ο Ζοάο Φέλιξ έκανε το 0-1 με σουτ από κοντά σε φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους (πλην του γκολ) ήταν για την Οσασούνα όταν η κεφαλιά του Μπούντιμιρ στο 38′ σταμάτησε στο δοκάρι του Όμπλακ ο οποίος στο επόμενο λεπτό σταμάτησε και τον Αβιλά.

Στο 59′ ο Σουάρες με τρομερό μακρινό πλασέ κρέμασε τον Ερέρα για το 0-2 και στο 89′ ο Κορέα έκανε και το 0-3 με όμορφη λόμπα.

Οσασούνα: Σέρτζιο Ερέρα, Χουάν Κρουθ, Μανού Σάντσεθ (76’ Κότε), Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ (82’ Μαρτίνεθ), Μπράσανατς (67’ Κίκε), Τορό, Μονκαγιόλα, Ρουμπέν Γκαρσία (67’ Μπάρχα), Άβιλα (67’ Τόρες), Μπούντιμιρ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένεθ (46’ Φελίπε), Ρεϊνίλντο, Ερέρα, Κόκε, Γιορέντε (81’ Κορέα), Καρασκό (82’ Ερμόσο), Σουάρες (71’ Κοντογκμπιά), Φέλιξ (82’ Σεράνο)