Εβγαλε μόνη της τα… μάτια της η Μίλαν! Οι «Ροσονέρι» άφησαν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο Σαλέρνο, μένοντας στο 2-2 με την Σαλερνιτάνα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κατάφερε να μην κερδίσει την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, με την Ίντερ να χαμογελά. Η Μίλαν μπορεί να είναι στην κορυφή με 56 βαθμούς, ωστόσο οι Νερατζούρι είναι στο -2 και με δυο ματς λιγότερα. Αύριο (20/2) με τρίποντο επί της Σασουόλο, η αρμάδα του Ιντζάγκι επιστρέφει στην πρώτη θέση της Serie A.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Ερναντές έβγαλε ιδανικά στον Μεσίας που πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1. Στο 29’ η Σαλερνιτάνα η μπάλα στρώθηκε στον Μπονατζόλι που με απίθανο ψαλιδάκι, έγραψε το 1-1.

Στο 72’, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Ματσόκι από δεξιά, ο Ντζούρτς με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Η Μίλαν απάντησε άμεσα και στο 77’ ο Ρέμπιτς με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-2. Οι Ροσονέρι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, πετώντας δυο βαθμούς στο «Αρέγκι».

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Φάτσιο Ματσόκι, Ρανιέρι, Ντραγκουσίν, Κουλιμπαλί, Ραντοβάνοβιτς (15’ Έντερσον), Μπονατσόλι (82’ Μουσέ), Κάστανος (69’ Όμπι), Ριμπερί (69’ Περότι), Ντζούριτς (82’ Μίκαελ)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (73’ Φλορεντσι), Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Τονάλι, Μπενασέρ (46’ Κεσί), Μεσίας (73’ Σαλεμάκερς), Λεάο, Ντίαθ (61’ Ρέμπιτς), Ζιρού.