Ο Παναθηναϊκός απόψε στις 20:00 θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Το παιχνίδι σίγουρα είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, που θέλουν πάντα τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, αλλά το αποψινό παιχνίδι έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 30 βαθμούς  στη δεύτερη θέση και η αποψινή αναμέτρηση θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα με 3-0 και θέλει να επιστρέψει ξανά στις νίκες.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εύκολη νίκη του επί του Μίλωνα με 3-0 στο Ρέντη και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, αλλά και να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του στην εντός έδρας αναμέτρηση με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό.

Και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του για το αποψινό ματς.