Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Αν Λι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα τενίστρια χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε της Αμερικανίδας με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα και θα έχει την ευκαιρία να πάρει… ρεβάνς για την ήττα στους «16» του Αυστραλιανό Οπεν.

Η Αμερικανίδα στον δεύτερο γύρο απέκλεισε με 2-0 την Ζουβάν (6-3, 6-3).

Στο αποψινό παιχνίδι με την Αν Λι η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε όσο χρειάστηκε και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 2-1, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε μπροστά με 4-2. Στο 9ο γκέιμ η Μαρία έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Αμερικανίδας και με 6-3 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη – πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία προηγήθηκε 2-0, αλλά η Αν Λι απάντησε και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 5ο γκέιμ μάλιστα η Αμερικανίδα έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2, αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ.

Η Σάκκαρη απάντησε αμέσως και πήρε πίσω το μπρέικ (3-3), με τη συμπατριώτισσά μας στο 8ο γκέιμ να σπάει ξανά το σερβίς της αντιπάλου της και να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-3 κατέκτησε το δεύτερο σετ, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης που γίνεται στην Ντόχα.