Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ: Χωρίς Τοράλ κόντρα στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Χωρίς Τοράλ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και μόνο με… θαύμα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (27/2, 19:30) με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Γιον Τοράλ θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/2, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός μέσος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχαν δείξει ότι είχε υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο άσος της κρητικής ομάδας συνεχίζει τη θεραπεία για τη διάταση που τον ταλαιπωρεί, με την κατάστασή του να είναι καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024