Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα αύριο (25/2 21:00) για την 27η αγωνιστική της Euroleague και βλέπει πάλι τον κοροναϊό να «χτυπά την πόρτα του».
Όπως ανακοίνωσε το «Τριφύλλι» η τελευταίοι έλεγχοι που διενεργήθηκσν, έδειξαν πως νοσεί ένα μέλος της ομάδας. Δεν κατονομάστηκε, όμως διευκρινίστηκε πως πρόκειται για άνθρωπο από τεχνικό επιτελείο του Δημήτρη Πρίφτη και όχι για αθλητή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε ένα μέλος του επιτελείου της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στον COVID-19.
Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.