Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, παρουσιάσθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.

«Παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε, με γρήγορες μεταβάσεις και το πνεύμα μας όπως πάντα, κάνοντας πολύ καλή δουλειά στα άκρα. Η ομάδα βελτιώνεται πολύ», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής των Μαδριλένων και συνέχισε: «Πριν από τον αγώνα με την Οσασούνα (σ.σ. το περασμένο Σάββατο), είχαμε μια συνάντηση. Και αρχίζουμε να βρίσκουμε αυτό «το πνεύμα της Ατλέτικο».

Ημασταν πολύ καλοί απέναντι στην Οσασούνα, όπως και σήμερα. Το αίσθημα της πικρίας, αν και προσωρινό, είναι λογικό, αφού δεν μπόρεσες να νικήσεις έναν αγώνα στον οποίο έπαιξες πολύ καλά. Αλλά σήμερα, επιστρέφουμε στο σπίτι με θετικά συναισθήματα.

Αισθάνθηκα ότι ο Ζοάο Φέλιξ ήταν κουρασμένος, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν, μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Ο Ζοάο, έκανε ένα εξαιρετικό ματς, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ από μια πολύ ωραία σέντρα, αλλά όταν είδα ότι οι δυνάμεις του άρχισαν να μειώνονται, αποφάσισα να κάνω αλλαγές».