Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο προημιτελικός του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα της Παρασκευής θα δώσει τη μάχη του κόντρα στον Μάρκος Γκιρόν με στόχο την είσοδό του στα ημιτελικά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Τζέι Τζέι Γουλφ, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ σε μόλις 48 λεπτά, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Ακαπούλκο, που διεξάγεται στο Μεξικό.
Επόμενος αντίπαλος του έλληνα πρωταθλητή θα είναι ο αμερικανός Μάρκος Γκιρόν, No 59 στον κόσμο, και αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.
Ο αγώνας θα αρχίσει περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/2), αμέσως μετά την αναμέτρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα, που θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό court του Abierto Mexicano στη 1.
Μετά το παιχνίδι του μονού, και αφού πάρει μερικές ανάσες, ο Τσιτσιπάς θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού με τους κολομβιανούς Καμπάλ/Φάρα, Νο 2 του ταμπλό, έχοντας ως παρτενέρ τον ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ.
- Καλαμάτα: Δολοφονία σε ξενοδοχείο – Συνελήφθη ύποπτος
- Λαμέλα: «Ήμασταν ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ – Θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ»
- Κουτσούμπας: Όλα όσα οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών είναι εδώ – Συγκοινωνίες μακριά από τις ράγες του κέρδους
- Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας διέταξε τον αρχηγό του στρατού να παρουσιαστεί η έρευνα για την επίθεση της Χαμάς
- Beandri Booysen: Πέθανε σε ηλικία 19 ετών το γενναίο κορίτσι που έπασχε από προγηρία
- Θεσσαλονίκη: Μειωμένες παραγγελίες στα κρεοπωλεία για τα Χριστούγεννα – Ποιο κρέας παραμένει «βασιλιάς»