Η Μπράγκα φάνηκε πιο ψύχραιμη και νίκησε τη Σέριφ Τισάσπολ με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι (2-0 κδ, παρ.), παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έπιασε δύο πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία είχε νικήσει με 2-0 στο πρώτο ματς στη Μολδαβία, ωστόσο οι Πορτογάλοι επικράτησαν στη ρεβάνς με το ίδιο σκορ και πήραν την πρόκριση στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

H Μπράγκα ξεκίνησε δυνατά στο ματς και στο 17′ άνοιξε το σκορ με τον Μεδέιρος, ενώ στο 43′ ο Όρτα έκανε το 2-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η Σέριφ δεν κατάφερε να απειλήσει στο δεύτερο μέρος, ούτε και στην παράταση, με την πορτογαλική ομάδα να νικάει με 3-2 στα πέναλτι και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Τόρμενα, Κόουτο (89’ Αντρέ Κάστρο), Κάρμο, Φαμπιάνο, Αλ Μουσράτι, Α.Όρτα (90’ Μπρούνο Ροντρίγκες), Ρ.Όρτα, Ρικάρντο Γκόμες (64’ Φρανσίσκο Μόουρα), Βίτορ Ολιβέιρα (109’ Φαλέ), Μεδέιρος (74’ Αμπέλ Ρουίθ).

ΣΕΡΙΦ: Αθανασιάδης, Ντουλάντο, Πέτρο, Ράντελιτς, Τραορέ, Ζούλιεν, Τιλ, Άντο, Μπρούνο, Γιανσανέ (46’ Νικόλοβ), Γιαχσιμπόεβ (111’ Καλίντ).