Ο Μάνος Δημητρούλης μας ετοιμάζει τορτελίνι φούρνου με μανιτάρια και σπανάκι
Εύκολη συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει
- Στόχος της επίθεσης στη Βηρυτό ο Χασάν Νασράλα - Φόβοι για λουτρό αίματος
- Διπλωμάτες αποχωρούν μαζικά την ώρα που ο Νετανιάχου ανεβαίνει στο βήμα του ΟΗΕ
- Washington Post για Ισραηλινή οικονομία: Χιλιάδες πολίτες στα όπλα, χιλιάδες επιχειρήσεις λουκέτο
- Ένσταση στο πρόστιμο των 150.000 ευρώ για τις ταυτότητες - Το υπουργείο ζητά έξι μήνες για να διορθώσει τα λάθη του
Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
- 1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
- 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
- 30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
- 40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 700 γρ. σάλτσα βασιλικού
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις