Ο Μάνος Δημητρούλης μας ετοιμάζει τορτελίνι φούρνου με μανιτάρια και σπανάκι
Εύκολη συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει
Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
- 1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
- 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
- 30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
- 40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 700 γρ. σάλτσα βασιλικού
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Οκλαχόμα: Άνδρας που είχε καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία 10χρονης εκτελέστηκε στα γενέθλιά του
- Δυτική Όχθη: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια νέων ισραηλινών επιδρομών
- «Πάγωσε» το ΟΑΚΑ: Σοκ με Λεσόρ στον Παναθηναϊκό
- Ο Superman μπαίνει σε νέα εποχή: Αυτό είναι το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας
- Σιδηρόδρομος: Ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση στη Βουλή
- Τέμπη: «Δεν έπρεπε να με αφήσουν μόνο στη βάρδια» – Τι υποστήριξε ο σταθμάρχης στη συμπληρωματική του απολογία