Ο Μάνος Δημητρούλης μας ετοιμάζει τορτελίνι φούρνου με μανιτάρια και σπανάκι
Εύκολη συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει
Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
- 1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
- 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
- 30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
- 40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 700 γρ. σάλτσα βασιλικού
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία για κλιμάκωση της σύγκρουσης λόγω των «βορειοκορεατών στρατιωτών»
- Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Nations League
- Καιρός: Πρόσκαιρες καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Νέος υπολογισμός φορολογητέας αξίας
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι της εθνικής στα playoffs ανόδου του Nations League
- Σε επικίνδυνους ατραπούς ο πλανήτης: Μήπως είναι πολύ αργά για να αλλάξει η πορεία του πολέμου;