Ο Μάνος Δημητρούλης μας ετοιμάζει τορτελίνι φούρνου με μανιτάρια και σπανάκι
Εύκολη συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει
Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
- 1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
- 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
- 30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
- 40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 700 γρ. σάλτσα βασιλικού
- 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
- αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- «To Ιράν δεν θα μείνει σιωπηλό σε περίπτωση πολέμου πλήρους κλίμακας στον Λίβανο» λέει ο ΥΠΕΞ
- Βαριά ήττα από την παρέα του Μπενζεμά για Φορτούνη και Κουρμπέλη (4-1)
- Πετρέλαιο θέρμανσης: Η πρόταση για επιδότηση στην αντλία – Πού θα κλειδώσουν οι τιμές
- Θεσσαλία: Αγροτικό «μπλόκο» στο κυβερνητικό αφήγημα – Μαγική εικόνα τα περί αποκατάστασης της περιοχής
- Ισπανία: Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου για να χαροποιήσει παιδιά σε νοσοκομείο
- Πού κλειδώνουν τα τιμολόγια ρεύματος για τον Οκτώβριο – Η ΔΕΗ, οι πάροχοι και οι επιδοτήσεις