Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

  • 1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
  • 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
  • 30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
  • 40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • 700 γρ. σάλτσα βασιλικού
  • 1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
  • αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι